top of page
preview.jpg
preview_edited.png

Hvordan få beste vippe extensions

Her kan du lese om hvordan få de mest eksklusive vippene i hele landet, også om ulike typer av vippeforlengelser og vippe påfyll.

Denne artikkelen er for deg som vil ha de beste og mest eksklusive vippene i Oslo og hele Norge, og som samtidig er opptatt av helsen og tilstanden til dine naturlige øyevipper. Jeg ønsker å dele min erfaring med vippe extensions, observasjoner og analyse. I all min jobberfaring med vipper siden 2012 har kundene mine i svært sjeldne tilfeller hatt behov for en pause med vippe extensions. Vanligvis er det i de tilfellene når kundene ikke fulgte anbefalingene mine eller etter sommerferien.

Det var tilfeller da kunder fra andre salonger kom til meg, og jeg observerte alvorlige feil fra mestere, som ofte påvirker helsen til kundens øyevipper. For eksempel kan det være hull (tomrom) i mellom vippene. Hvis øyevippene dine har en tynn hårstruktur og svak rot, vil de ofte ikke lenger vokse i skadeområdene. Det er feil å anta at bruk av øyenvippeserum kan løse dette problemet. Alle serumer med effekt av rask vekst av øyevipper inneholder hormoner, noe som betyr at når du slutter å bruke dem, går øyevippene tilbake til sin opprinnelige problematiske tilstand, for ikke å nevne det faktum at konstant bruk av hormoner er skadelig for kroppen og det endokrine systemet. Derfor bør øyenvippeforlengelser tilnærmes bevisst og profesjonelt.

 

Mesteren er ikke bare i stand til å legge til øyenvipper kvalitativt, men kjenner også strukturen og livssyklusen deres - ved forlengelse tas det alltid hensyn til ikke bare kundens ønsker, men også parametere som lengde, tetthet, tykkelse, farge og til og med øyenvippens helling. Øyevippene består av roten (som ligger under huden) og staven (den synlige delen av øyevippene). Fra roten vokser øyevippene. På det øvre øyelokket vokser øyevippene i 2-4 linjer med øyevipper.  

120-260. Levetiden til en øyevippe er 28 til 150 dager. Etter hvert som vi blir eldre, blir øyevippene svakere. Etter det naturlige tapet av øyevipper vokser det ut nye. Hvis øyevippene faller ut unaturlig - roten svekkes til slutt og et hull dannes for alltid.

Den største feilen og problemet med vippe extensions i Norge er den innstilte tiden, som vanligvis ikke er tilstrekkelig til å oppnå perfekt kvalitet som resultat. og ofte skader øyevippene. Den ideelle tiden for klassiske vippe extensions er 2 timer, for volum vippe extensions er 2,5 - 3,5 timer for en erfaren spesialist avhengig av volumet.

Å forhaste seg jobbende med lim gir ikke et godt resultat - det trengs ekstrem konsentrasjon, oppmerksomhet og perfeksjonisme.

Livssyklusen til en øyevippe er delt inn i tre faser:

Aktiv vekst 2-3 uker

I ro 4-7 uker

Resten - avvisning.

Derfor trenger du vippe extensions påfyll hver 2.-4. uke, avhengig av øyenvippenes vekst. Du må ta påfyllingen like seriøst, dvs. ikke spar på tiden. Vi misliker sterkt tjenesten "express påfyll" - denne prosedyren gjøres raskt uten å vurdere tilstanden til kundens øyevipper, uten tid til å fjerne overflødige øyevipper og forberede øynene - som om målet er å dekke problemene med nye øyevipper. Faktisk trenger mesteren 15-20 minutter for å forsiktig fjerne de gjengrodde øyevippene, og de som har endret retning, påføre øyelappen riktig (slik at øyeeplet ikke blir betent og ikke skadet), og påføre primer, dvs. for ideelt sluttrestultatet trengs det ca 1,5-2,5 timer å fylle på, avhengig av volumet, tilstanden til øyevippene og tiden siden siste påfyll. Derfor, aldri spar tiden på påfyll og gå til en samvittighetsfull spesialist fordi det er en risiko for å tjene trekkraft alopecia - tap av øyevipper. Dette kan også oppstå hvis mesteren feilberegnet vekten av vedlagte vipper. Den første dagen etter prosedyren må du unngå fuktighet (vask, badstue, svømmebasseng, svette), og det anbefales ikke å male øyevippene med maskara. Etter prosedyren er det normalt å miste 1-3 falske vipper. Gradvis vil de kunstige øyevippene falle ut - noen ganger sammen med de opprinnelige øyevippene. Dette er en naturlig prosess.

 

Etter ca. 2-3 uker vil halvparten av volumet være borte, og da kan du trygt ta en påfylling. Det er viktig å huske at øyevippene faller ujevnt ut, så øynene kan se ujevne ut. Øynene bør være rene før prosedyren, og det anbefales heller ikke å bruke make up krem. Det anbefales å fjerne linser før prosedyren. Skandinaviske kvinner har for det meste lyst pigment i hår, bryn og øyevipper. Derfor er det ideelt å farge øyenvippene mørke før vippeforlengelsen. Dette gjør det mulig for mesteren å se hårene på øyelokkene, noe som betyr at resultatet blir tilnærmet perfekt. Fargen vil også smelte sammen med de oppbygde øyevippene, og det vil ikke være noe mellomrom på de stedene hvor vippene er inntrykt. Og når øyenvippene begynner å vokse ut igjen og falle ut, vil de ikke avvike i farge med extensions.

 

For de som liker volum vippe extensions (medium og mega volum) frarådes sterkt ekspress påfyll eller “touch ups”. i disse tilfellene er øyevippene sterkt forurenset under øyelokket fra eksterne faktorer og interne (talgkjertelsekresjoner). Ellers, for de som liker ekspress påfyll og “touch ups” med jevne mellomrom trengs det å fjerne de utvidede øyevippene, også helt rene naturlige øyevipper og bygge opp et nytt sett. Ellers er det stor risiko for at langvarig skitt under øyelokket vil føre til dannelse av bakterier som kan føre til alle slags betennelser. Og vi må huske at vippene våre først og fremst skal beskytte øynene våre mot ytre faktorer (støv og smuss). Øyenvippenes skjønnhet, lengde, kurve og volum er arvelige faktorer. Men de kan korrigeres ved hjelp av extensions. Øyenvipper og øyenbryn består av 97 % protein (keratin) og 3 % vann. Forlengede øyevipper varer i gjennomsnitt fra 3 til 7 uker. For å oppnå det mest naturlige resultatet kan du legge til et klassisk volum av tynne øyenvipper i 0,07 mm tykkelse - dette gir mest naturlig effekt. Du kan også skape en "mascaraeffekt" med klassiske vipper med å bruke en annen tykkelse på vippene.

Lett Volum (2d 3d) med en tykkelse på 0,07 ser ut som et naturlig volum og er skånsom mot vippene. Med perfekt utførelse og riktig pleie kan øyevippene forlenges over lang tid uten å ta pause. Fans av mega volum (russisk volum) bør være ekstremt forsiktige i pleie av øyevipper og med valg av mesteren. Dette er de mest skadelige extensions på grunn av den store belastningen på den naturlige øyevippene. Derfor, med jevne mellomrom er det nødvendig å ta en pause eller bytte til et mindre volum hvis du ikke kan forestille seg livet uten øyevipper. For mega volum er det bedre å bruke tykkelsen 0,05 mm på vippene - de er lettere og skånsomme.

Typer av extensions.

Klassisk (fra supernaturlig effekt til mascaraeffekt)

Volum øyenvipper (2d - 12d lett volum, medium volum, mega volum)

Hybrid, “Kardashian” style vipper

Mix

Ombré

Farget

Eyeshadow effekt

Eyeliner effekt

Wet lashes effekt

Ditt eget eksklusive design

 

Hvis vippene dine har nok volum og du bare ønsker å endre form (farge), finnes det en permanent vippeløft prosedyre (med/uten farge, med keratin eller vipper botox). Her bør mesteren ta hensyn til tidspunktet for påføring av kjemiske preparater på øyevippene og deres perfekte styling. Vanligvis er det nok med denne prosedyren en gang i 1-1,5 måneder.                  

Former av øyevipper.

J B C CC D DD U M L LU

 

Tykkelse

0,03 - 0,25 mm

 

Alle vippe extensions er laget av syntetisk antiallergisk materiale.

 

Etter hvert som vi blir eldre, henger øyelokkene ned. Et godt budsjettalternativ, eller for de som unngår kirurgi (øyelokkoperasjon, blepharoplasty) er å legge til øyevipper i form av “doll-eye” med mer buede vipper. Da blir det hengende øyelokket mindre synlig.

bottom of page