top of page

Klassiske vipper

Klassiske vippe extensions

Klassiske vippe extensions er den mest skånsomme typen vippe extensions. Avhengig av type øyevipper (mink, silke, kashmir) kan du ikke bare legge til lengde, men også volum. En kunstig vippe limes på en naturlig øyenvippe for å få dem til å se mer naturlige ut. Påfyll (klassisk vippe extensions påfyll) anbefales hver 3. uke. Med riktig pleie ved bruk og med profesjonelt utført arbeid kan dette settet brukes i lang tid uten pauser.

Volum vipper

Lett volum vippe extensions

Lett volum vippe extensions er den mest skånsomme typen av volum vippe extensions. Det lages en vifte av 2 eller 4 vipper som settes på den naturlige vippen. Tykkelsen kan variere avhengig av hvilket volum du ønsker. Dette settet passer perfekt til deg som ønsker å få volum på vippene til hverdags.

Volum vipper

Mega volum vippe extensions

Ved mega volum-extensions lages det en vifte av 7 eller flere vipper som settes på den naturlige vippen. Et annet navn for dette settet er "russisk volum". Dette passer bedre til spesielle anledninger eller når du skal på konsert. Looken din blir veldig uttrykksfull. Passer for deg som ønsker ekstremt volum, et helt uforglemmelig utseende.

Volum vipper

Våte vippe extensions

Teknisk sett er wet lashes extensions volum vipper som påføres med klassisk vippeteknikk for å få vippene til å se fyldige og tykke ut.

Spesiell

Vippeløft

Det er en universalløsning for de som har rette, hengende eller flokete vipper. Etter prosedyren korrigeres retningen av vipper. Øyenvippene får en bøy. Vippene skal se lengre og mer frodig ut. Effekten varer 1-2 måneder.

Klassiske vipper

Klassiske ombre vippe extensions

Samme type skånsom prosedyre som klassiske vippe extensions, med den eneste forskjellen at det brukes fargede øyevipper eller øyevipper med fargede tupper. Naturlig, men veldig friskt utseende.

Volum vipper

Medium volum vippe extensions

Ved vippeextensions med medium volum lages en vifte av 4 eller 6 vipper som settes på den naturlige vippen. Ved å bruke vipper i ulike bredder og stige-teknikken kan vippene lages med mer eller mindre volum. Det vil gjøre utseendet ditt mer imponerende.

Volum vipper

Volum ombre vippe extensions

Vippe extensions i alle størrelser med helt eller delvis fargede vipper. Kan være et sant kunstverk og et sterkt preg på looken din ved en helt spesiell anledning.

Forming og farging av bryn

Bryn - forming og farging

Vakre, velpleide øyenbryn er en viktig del av et vakkert utseende. Det antas at øyenbrynene bør farges for å matche tonen i vårt naturlige hodehår. Øyenbryn kan formes med tråd, noe som er svært populært i land i Midtøsten og gir et godt resultat. Det går også bra å forme øyenbrynene med voks og pinsett.

bottom of page